Opleidingsorkest

Meedoen met een bigband. Wie wil dat niet? Bigband Emmen geeft nu muzikanten die wel graag met een bigband mee willen doen maar misschien nog niet voldoende ervaring hebben de mogelijkheid om hieraan mee te doen. Kennismaken met swing en latin, en gewoon leuke muziek maken samen. En iedereen kan daaraan meedoen!

Songs you always liked but never dared to play.

Direct ergens lid van worden zonder dat je weet of het echt iets voor je is, wil niemand. Daarom kun je gewoon een paar keer meedoen. Proberen om de muziek te spelen en kijken of je het leuk vind. Want dat laatste is het allerbelangrijkste. Wel verwachten we dat je minimaal niveau B hebt.

We gaan repeteren op woensdagavond vanaf 19.00 uur en gaan dan door tot ongeveer kwart voor acht. Dan begint namelijk de repetitie van de bigband. Het gedeelte tot aan de pauze van de bigband mag je ook nog meedoen. Je mag daarna natuurlijk nog even blijven luisteren als je dat leuk vind. De locatie is het Esdal College aan de Weerdingerstraat 241 in Emmen. Dat is vlak achter het station.

Als je na een paar weken snuffelen hebt besloten te willen blijven, dan wordt je leerling van Bigband Emmen en betaal je 5 euro per les/repetitie of 16 euro per maand.

Ge√Įnteresseerden kunnen contact opnemen!