Concert 75 jaar vrijheid

Musica E, enthousiast popkoor uit Emmen en Bigband Emmen houden een gezamenlijk concert in het kader van 75 jaar vrijheid Emmen

Het hele jaar 2020 wordt aandacht geschonken aan 75 jaar vrijheid. Om deze vrijheid te gedenken, te beseffen en te vieren geven Popkoor Musica E en Bigband Emmen een gezamenlijk concert op vrijdag 17 april 2020 om 20.00 uur in de Grote Kerk te Emmen.

Tussen de muziek door zal de heer Eric van Oosterhout, burgemeester van de gemeente Emmen, passende gedichten voordragen.

De toegang is gratis. De kerk is open vanaf 19.30 uur

Na afloop vragen wij een vrije gift.

Musica E

Al sinds 1994 weet Musica E met veel enthousiasme popsongs, musical- en luisterliedjes, etc. voor het voetlicht te brengen.

Musica E is een gemengd popkoor uit Emmen en het bestaat uit ca. 30 leden van uiteenlopende leeftijden.

Al vanaf 2008 wordt Musica E geleid door dirigent Marjan Okken, die een dirigentenopleiding heeft gevolgd en veel koorervaring heeft.

Musica E oefent elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Holtingerhof in de wijk Bargeres in Emmen. Daar kun je altijd een keer komen luisteren. Op dit moment is er nog plaats voor een tenor en bas. Dus mocht je zin hebben om bij een gezellig koor te komen zingen, kom dan eens geheel vrijblijvend op donderdagavond naar onze repetitieavond.

Meer informatie en toekomstige optredens kun je vinden op onze website: www.musicae-popkoor.com

Bigband Emmen

Bigband Emmen is in 1975 opgericht door een club enthousiaste amateur-musici uit Emmen.

In de afgelopen vijfendertig jaar is de band uitgegroeid tot een Big Band met een veelzijdig repertoire: van traditionele bigband muziek tot hippe Latin Jazz. De Bigband staat onder leiding van dirigent en trompettist Libbe Oosterman.